Handbal, Liga Nationala : Meci capital pentru CS Universitatea


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – Poli Izometal Timisoara, duminica, ora 11, sala LPS

CS Universitatea Suceava si Poli Izometal Timisoara se vor înfrunta duminica de ora 11, în sala de sport de la LPS, într-un meci contând pentru etapa a XV-a, a doua a returului.

Dupa înfrângerea suferita în runda precedenta, scor 28-32, pe terenul echipei Dinamo Baumit Bucuresti, echipa locala de handbal a ajuns pe locul 7 în Liga Nationala dar elevii lui Petru Ghervan sunt decisi sa câstige meciul cu gruparea banateana.

Aflata pe locul 11, Poli Izometal Timisoara a pierdut în etapa trecuta, pe teren propriu, în fata formatiei UCM Resita, scor 23-28, dar a câstigat partida la masa verde întrucât trupa lui Aihan Omer a folosit un junior nascut în 1990.

Adrian Chirut si Ioan Tcaciuc sunt incerti pentru meciul contra timisorenilor, un verdict final în privinta celor doi urmând a fi dat dupa antrenamentul de azi. „ Sper ca cei doi jucatori sa poata evolua pentru ca avem nevoie de ei pe teren. Depinde cum vor reactiona dupa ultimul antrenament. Oricum Chirut are sanse mai mari de a fi recuperat decât Tcaciuc” a explicat Petru Ghervan.

În privinta sanselor echipei sale pentru meciul cu gruparea banateana, antrenorul sucevenilor este optimist dar constient de faptul ca adversarii vor veni la Suceava pentru a se revansa dupa înfrângerea din tur. „ Va fi un meci capital pentru noi. Trebuie sa câstigam pentru a nu ne crea probleme în clasament. Daca vom reusi sa ne mobilizam asa cum trebuie atunci putem învinge” a mentionat antrenorul sucevean.

Etapa a XV-a a Ligii Nationale a început înca de miercuri, când s-a disputat derbiul dintre UCM Resita si Steaua, în care elevii lui Aihan Omer s-au impus cu 34-32.  

Programul etapei a XV-a

Dinamo Baumit Bucuresti – HCM Constanta

CS Universitatea Suceava – Poli Izometal Timisoara


Intră acum și în grupul de