Interimatul la sefia PNL Suceava va fi asigurat de senatorul Tiberiu Prodan


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, luni, ca Biroul Politic National al PNL a stabilit o conducere interimara a organizatiei PNL Suceava, dupa ce fostul presedinte al organizatiei, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat.

În aceste conditii, purtatorul de cuvânt al PNL Suceava a precizat ca senatorul Tiberiu Prodan este presedinte interimar al organizatiei, iar deputatul Sandu Mihai Capra este secretar coordonator al filialei.

Din conducerea organizatiei judetene mai fac parte vicepresedintii Mihai Aurel Steiciuc, Nicolae Vranau si Marius Ursaciuc.

Secretar coordonator adjunct al organizatiei este Brîndusel Nichitean, iar din BPJ mai face parte, printre altii, consilierul judetean Adrian Artene.

Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava a mai spus ca noua conducere interimara va stabili atributii pentru fiecare membru al Biroului politic judetean si va desemna responsabilii de zona.

În urma cu o saptamâna, Biroul Politic Judetean al PNL Suceava a decis sa retraga sprijinul politic si functiile detinute în organizatie, primarului Sucevei, Ion Lungu, presedinte al organizatiei judetene si primarului de Falticeni, Vasile Tofan, vicepresedinte, dupa ce acestia au anuntat ca vor candida din partea PDL.

Totodata, BPJ al PNL Suceava a decis, prin vot secret, sustinerea senatorului Tiberiu Prodan pentru functia de presedinte interimar al organizatiei PNL Suceava. 


Intră acum și în grupul de