Fotbal. Liga a III-a : Caragea, Pandele si Bernard s-au prezentat la antrenamente


Intră acum și în grupul de

Cetatea a intrat începând de luni, în linie dreapta cu pregatirea returului de campionat. La primul antrenament desfasurat pe Areni dupa revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei au fost prezente si ultimele achizitii ale formatiei sucevene: Dorel Bernard, Cristian Pandele si Adrian Caragea, toti trei transferati de la Politehnica Iasi.

Astfel, daca Bernard si Caragea au intrat imediat în programul de pregatire stabilit de Marian Pana, Pandele a fost nevoit sa urmareasca antrenamentul de pe marginea terenului, mijlocasul adus în aceasta iarna din Copou acuzând o întindere la coapsa. Dealtfel, Pandele a fost supus unui control medical în cursul zilei de ieri, sansele de a evolua în amicalul de miercuri, împotriva fostei sale formatii, Poli Iasi, fiind însa minime.

Cei trei fotbalisti au fost adusi la Cetatea la solicitarea bancii tehnice, antrenorii suceveni fiind încrezatori în privinta evolutiilor noilor transferati. „Bernard este un fundas cu experienta, care sper sa ne ajute la promovarea în liga secunda. Are un retur la dispozitie pentru a demonstra ca poate fi util echipei, urmând ca în functie de prestatiile sale sa ne decidem asupra prelungirii întelegerii si pentru sezonul viitor”, a afirmat tehnicianul sucevenilor, Marian Pana. În vârsta de 34 de ani, Dorel Bernard a mai evoluat de-a lungul carierei la formatiile CSM Suceava, Bucovina Suceava, Foresta Falticeni si Politehnica Iasi.

Nu cu aceleiasi carti de vizita se pot lauda celelalte doua achizitii ale Cetatii. Astfel, daca atacantul Adrian Caragea (21 de ani) a evoluat ca fotbalist în tricoul gruparilor FC Braila, Politehnica II Iasi sau Aerostar Bacau, mijlocasul Cristian Pandele (20 de ani) a jucat pâna în prezent doar pentru formatia secunda din Copou. „Caragea si Pandele sunt doi jucatori de perspectiva care trebuie sa confirme încrederea acordata”, a mentionat acelasi Marian Pana.

La antrenamentul de luni, a luat parte si Daniel Cristescu, fiul actualului antrenor secund de la Cetatea. Aflat în conflict cu Ceahlaul Piatra Neamt, prezentul sau club, Cristescu junior a solicitat conducerii sucevene permisiunea de a se pregati alaturi de lotul „galben-albastrilor”. Cu toate acestea, oficialii gruparii de pe Areni au dezmintit o eventuala întoarcere a jucatorului la Suceava, suma de transfer ceruta de gruparea nemteana – 50000 de euro – fiind mult peste posibilitatile clubului de pe Areni.


Intră acum și în grupul de