Primarul Ion Lungu are un ragaz de doua saptamani pentru a demisiona din PNL inainte sa fie exclus


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu are la dispozitie o perioada de gratie de doua saptamâni, acordata de Organizatia municipala PNL Suceava pentru a demisiona din partid, dupa ce a anuntat ca va candida din partea PDL. Presedintele organizatiei, viceprimarul Angela Zarojanu, a declarat într-o conferinta de presa ca, pentru un om politic, „excluderea din partid e un lucru foarte grav”, de aceea i se pare normal sa-i acorde un ragaz lui Ion Lungu sa demisioneze din PNL. Astfel organizatia municipala a PNL Suceava astepta aceasta demisie pâna la sfârsitul lunii februarie, în caz contrar îl va exclude.

Angela Zarojanu a spus ca organizatia nu doreste ca Ion Lungu „sa poarte dupa el un cazier politic în care sa fie înscrisa o excludere din PNL” si ca este o „decizie omeneasca” sa-i dea un ragaz sa demisioneze.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, în urma cu o saptamâna, ca nu demisioneaza din PNL pentru ca si-ar pierde postul de primar, potrivit legislatiei privind migratia politica, ceea ce ar fi un act de tradare fata de electorat pentru ca are de continuat proiectele aflate în derulare. 


Intră acum și în grupul de