Revolutia Rosie a Sfantului Valentin!


Intră acum și în grupul de

Anul acesta, Continental Hotels revolutioneaza legea dragostei! Sub deviza “Valentine’s Red Revolution”, evenimentul, care se va desfasura în restaurantele Continental Hotels din întreaga tara, îsi propune sa sustina persoanele « nehotarâte » în dragoste, oferindu-le unica  sansa de a face o încercare înaintea unui mariaj adevarat.

Prin urmare, principala atractie a evenimentului va fi Capela Iubirii, locul în care doritorii se vor putea « casatori » în ziua de 14 februarie în incinta oricarui restaurant Continental din Arad, Oradea, Sibiu, Portile de Fier, Târgu Mures, Suceava si Timisu de Sus. Casatoria va fi, din pacate sau din fericire, doar de proba, astfel ca, în urma consimtirii, mirii vor pleca acasa cu un certificat de casatorie cu o valabilitate de 10 zile, urmând a se decide dupa expirarea acestui termen daca doresc sa faca într-adevar pasul cel mare.

Un singur cuplu proaspat «casatorit » va avea posibilitatea de a câstiga, în urma unei tombole, o superba pereche de verighete din aur cu briliante oferita de Royal Caro. Ceilalti «curajosi »  vor avea toate sansele sa petreaca weekend-uri romantice într-un hotel Continental, sa câstige cocktail-uri revolutionare, vinuri speciale si multe alte premii.

În fiecare zi din perioada 14-24 februarie, începând cu ora 19.00, oaspetii se vor putea delecta cu un meniu cu adevarat revolutionar (a se citi afrodisiac), creat special de bucatarii lantului hotelier Continental pentru acest eveniment. De altfel, toate hotelurile din orasele mentionate mai sus au propus oferte speciale la pachetele de cazare pentru toti îndragostitii ce-si doresc un Valentine ‘s de calitate si plin de surprize, un Valentine’s de neuitat!


Intră acum și în grupul de