Fotbal : Cristocea s-a inteles cu UTA Arad


Intră acum și în grupul de

Oficialii gruparilor Steaua si UTA au confirmat ca au batut palma pentru transferul lui Vasilica Cristocea la Arad. Pentru moment, el va fi doar împrumutat de la Steaua, cu optiune de cumparare la finalul sezonului, daca va întruni asteptarile aradenilor, însa presedintele ros-albastrilor, Valeriu Argaseala, sustine ca mai este nevoie doar de acordul jucatorului pentru ca aceasta mutare sa devina definitiva de acum.  
Cert este ca, cel putin pâna în vara, Cristocea, în vârsta de 27 de ani, va juca la UTA, sub comanda lui Marin Barbu. „Am batut palma cu jucatorul, dar pâna ce acesta nu semneaza actele la Arad nu pot spune ca transferul este realizat 100%. Miercuri seara sau cel târziu joi, fotbalistul ar trebui sa ajunga la Arad si sa înceapa pregatirile alaturi de noii sai colegi”, a declarat finantatorul Nicolae Bara.

Mijlocasul va câstiga la „Batrâna Doamna”, pâna la sfârsitul acestui sezon, aproximativ 50.000 de euro, urmând ca din vara salariul sau sa fie renegociat în cazul în care va fi transferat definitiv din Ghencea.

Revenind la jucatorii pusi la începutul anului pe lista de transferuri a Stelei, Valeriu Argaseala a declarat ca asteapta actele de transfer de la chinezii de la Tianjin Teda, pentru Dorel Zaharia, în timp ce pentru Marius Croitoru înca nu s-a gasit echipa, urmând ca el sa joace la echipa a doua a clubului. Cristocea va deveni astfel al treilea jucator de pe lista neagra a lui Gigi Becali care paraseste Steaua, dupa ce Valentin Badoi si Victoras Iacob au semnat cu Poli Timisoara, respectiv FC Kaiserslautern.


Intră acum și în grupul de