Fotbal : Turcu: “Avem oferte de 15 milioane de euro pentru 3 jucatori”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, ca gruparea “alb-rosie” are oferte de transfer pentru trei jucatori, în valoare totala de 15 milioane de euro, însa acestea nu vor fi acceptate.

“Apar discutii legate de cel mai valoros lot. Noi avem de departe cel mai valoros lot din România. Si va spun si de ce: pentru ca am vândut un singur jucator cu 5,4 milioane de euro. Asta înseamna valoarea unei echipe. Am oferte acum pentru 3 jucatori de 15 milioane de euro. Dar nu le dam drumul, pentru ca asa am stabilit. Aici se vede valoarea unui lot. În schimb, am avut multe ghinioane cu ceva accidentari”, a declarat Turcu.

Oficialul dinamovist a exclus si posibilitatea ca atacantul Ionel Danciulescu sa plece de la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare: “Nu pleaca nimeni, daca am spus ca nu pleaca, asa va fi. Noi avem lotul asigurat, ca si banca tehnica de altfel. Cu asta punem punct!”.

Vasile Turcu a dezmintit si zvonurile conform carora atacantul Igor Bugaev de la Cernomoret Odessa ar fi ajuns la un acord de transfer cu Dinamo, spunând ca antrenorul Cornel Talnar se va axa pe promovarea tinerilor de la echipa a doua a clubului. “Din punctul meu de vedere nu cred ca se pune problema. Nu e nici vorba de asa ceva. Avem atacantii nostri si daca era sa luam ceva trebuia sa-l foloseasca în meciurile astea de pregatire. Când sa-l mai vada? Mai e un meci de pregatire si apoi vine echipa în tara. Saptamâna urmatoare avem meci în campionat. Astea sunt vrajeli aruncate de unii. Daca vom avea nevoie de vreun jucator pe vreun post vom lua de la echipa a doua. Sunt acolo 5-6 jucatori care oricând pot juca la primele cinci echipe din România. De acum ne vom alimenta doar din propria pepiniera. Daca nu gasim nimic, vom lua de afara”, a mai spus Turcu.  

Referindu-se la returul campionatului, oficialul dinamovist afirma ca are încredere în conducerea Federatiei Române de Fotbal si în cea a arbitrajului ca nu vor mai exista greselile din trecut. “Noi avem obiective clare, Cupa României, pe care sper sa o câstigam pentru a avea un trofeu în vitrina clubului, si ne mai intereseaza un loc de cupa europeana. Depinde si de modul în care va merge echipa. Nu ne-am fixat sa fim campioni sau locul doi. Noi urmarim un loc de cupa europeana. Pot sa forteze altii cât vor, care e problema? Meciurile se vor disputa pe teren. Daca vom vedea însa ca altii sunt favorizati, nu vom sta nici noi cu mâinile în sân. Vom vedea la timpul potrivit. Deocamdata noi avem încredere în Ionut Lupescu si în conducerea arbitrajului românesc”, a concluzionat Turcu.


Intră acum și în grupul de