Achizitii noi la PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brîndusel Nichitean continua sa anunte noile achizitii ale organizatiei. Astfel, o fosta organizatie PD din comuna suceveana Boroaia printre care trei consilieri locali, si viceprimarul PNG si patru consilieri locali din comuna Horodniceni PNL, au aderat la PNL. Brîndusel Nichitean a spus într-o conferinta de presa ca, din partea PNL va candida pentru un mandat de primar, fostul presedinte PD al organizatiei din comuna Boroaia, Vasile Vlase, care a adus în partid trei consilieri locali membri PD si 48 de membri de partid.

De asemenea, pentru functia de primar din partea PNL va candida, viceprimarul PNG al comunei Horodniceni, Neculai Florea, alaturi de patru consilieri locali.

Brîndusel Nichitean Nichitean a precizat ca în aceste comune fostii membri ai PD si PNG s-au înteles cu organizatiile locale PNL în privinta candidaturilor pentru alegerile locale. În ultimele doua saptamâni, fostele organizatii sucevene ale Partidului Democrat din orasul Salcea si din comunele Dumbraveni, Comanesti si Todiresti s-au transferat la PNL.

Pâna în prezent, organizatia PNL Suceava a contabilizat 52 de candidati de primar cu sanse sa intre în turul al doilea la alegerile locale, sustine vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc. Acesta a mentionat ca validarea candidaturilor pentru alegerile locale din acest an, de catre Delegatia Permanenta Teritoriala PNL Suceava se va face pe data de 2 martie.


Intră acum și în grupul de