Tanar de 19 ani scos dintre fiarele contorsionate ale masinii dupa o tamponare


Intră acum și în grupul de

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit miercuri seara la ora 20:30 cu o autospeciala pentru descarcerare si un modul SMURD pentru salvarea unei persoane implicate într-un accident rutier, care s-a produs în municipiul Suceava dintre doua  autoturisme respectiv Matiz si Toyota. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, în urma coliziunii, conducatorul autoturismului Matiz, Ionut Bogdan T., în vârsta de 19 ani a fost gasit blocat, masina fiind rasturnata.

Echipa de descarcerare a scos victima din masina, acordându-i-se primul ajutor. Dupa îngrijirile medicale efectuate la fata locului a fost transportat la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite.

Ambele autoturisme au fost avariate.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc la ora 20.28, pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, unde N. VASILE de 39 ani din comuna Dornesti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „A, B, D, CE” din anul 1986, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota, a efectuat manevra de depasire a autoturismului marca Daewoo Matiz condus de T.IONUT de 19 ani, localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE, CE” din 2006, care se angajase în schimbarea de mers spre stânga fara sa se asigure.

În urma impactului a rezultat vatamarea corporala a lui T. ION.

Ambii conducatori auto purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de