Fotbal. Liga a IV-a : Liderul Rapid CFR Suceava, la ora meciurilor amicale


Intră acum și în grupul de

Rapid CFR Suceava a început pregatirile cu antrenamentele de reacomodare la efort, acestea având loc pe stadionul “1 Mai” din cartierul sucevean Itcani. Totul a decurs bine atât timp cât terenul a fost acoperit cu zapada. Dupa încalzirea vremii, suprafata de joc a devenit impracticabila si astfel trupa lui Bogdan Tudoreanu a trebuit sa-si caute “loc de munca” pe alte meleaguri. Oricum, rapidistii au început meciurile de pregatire imediat ce terenurile din judet au devenit bune de joc.
CS Gura Humorului – Rapid CFR Suceava 2-1

Prima “escala” a fost la Gura Humorului, unde feroviarii au pierdut cu 1-2 în fata CS-ului din localitate. “Am condus cu 1-0 pâna în minutul 85, când am schimbat portarul titular si l-am introdus pe juniorul Sburlea. Doua suturi la poarta au însemnat doua goluri si asa am pierdut jocul”, a precizat Bogdan Tudoreanu. Tehnicianul rapidistilor.

Au jucat echipele:

CS Gura Humorului: Negrea (Luchian) – Neagoe, Luca, Tanase, Gafita, Grosu, Cainari, Cocar, Patrascu, Poienari, Plecanciuc. Au mai intrat: Ionita, Beleca, Nutu si D. Negrea.

Rapid CFR Suceava: Avram (Sburlea) – M. Ciobanu, Clim, Murariu, Spatar, M. Balta, Romaniuc, Stamate, Burlacu, Turineac, Bijec. Au mai intrat: Sevaciuc, Munteanu, Bârgauanu, Ciubotaru.

Golurile au fost marcate de Gafita si Cocar pentru humoreni, respectiv Turineac.

Rapidistii au continuat meciurile de pregatire cu doua întâlniri disputate la Liteni, cu CSO Viitorul din localitate, ambele câstigate de „ceferisti” cu 9-2 si 4-1.  

CFR Pascani – Rapid CFR Suceava 2-2 / Laminorul Roman – Rapid CFR Suceava 4-2

A urmat partida cu CFR Pascani pe care au încheiat-o la egalitate, scor 2-2, iar marti, 12 februarie, sucevenii s-au deplasat la Roman, unde au întâlnit formatia Laminorul din Liga a III-a.

“În acest joc ne-au lipsit doua piese de baza, Sevaciuc si L. Burlacu, care nu au putut face deplasarea, si de aceea am avut mari probleme în primele minute ale partidei, când am primit doua goluri pe doua greseli de aparare. Ne-am revenit pe parcursul întâlnirii, dar gazdele ne-au învins cu 4-2”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

La Roman, rapidistii au aliniat formatia: Avram (Pascal) – M. Ciobanu, G. Clim, V. Murariu, M. Balta, Romaniuc, Stamate, Zavada, Pascanut, Bârgauanu, Turineac. Au mai intrat: Spatar, Munteanu si Ciubotaru. 


Intră acum și în grupul de