Mii de pachete cu țigări de contrabandă găsite în plafonul unui microbuz condus de un ucrainean


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret în cooperare cu lucrătorii vamali au descoperit și confiscat peste 2.200 pachete țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean ucrainean.

tigari-contrabanda-2

Astfel, luni seara  în jurul orei 22.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în tara, un cetăţean ucrainean în vârstă de 25 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului și a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în plafonul mircobuzului, cantitatea de 2.250 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările au fost confiscate,  şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei, iar microbuzul a fost ridicat în vederea confiscări ide către organele vamale deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de