Lungu: Toată lumea întreabă unde se va juca meciul dintre Foresta și Steaua. Eu sper că la Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

Ion Lungu 2015

LIVE TEXT:

„În mod scriptic, din aceasta saptamana, sucevenii beneficiaza de caldura. Inteleg ca, punctual, mai sunt blocuri cu probleme, dar Thermonet lucreaza.

Le spun sucevenilor ca si in acest an pretul la incalzirea populatiei ramane acelasi. Nu sunt avocatul celor de la Bioenergy,  dar ei mai au de incasat.

S-au distribuit peste 4000 de formulare pentru ajutorul de incalzire pentru acest an. Conditiile sunt identice cu cele de anul trecut.

Din pacate, nu s-au produs mari mutatii in incasarile la primarie si executia la zi e de 45%. A fost si un buget umflat din cauza campaniei si amendamentelor.

Stiu ce trebuie de facut pentru anul viitor. În acest an nu avem fonduri europene derulate si deocamdata doar ne incalzim pentru viitoarele finantari.

La amenzi, incasarile sunt mai mari doar cu 0,8 %. Trebuie spus realist ca sume de aproape 15 milioane de euro sunt aproape imposibil de incasat.

Vineri avem o sedinta extraordinara de CL. Sunt presiuni pentru repartizarea de locuinte sociale, caci vine si sezonul rece.

Toata lumea intreaba unde se va juca meciul dintre Foresta si Steaua. Eu sper ca la Suceava. Nu putem achizitiona o nocturna mobila. O vom inchiria.

Am discutat pe la E.On si lucrurile sunt inspre rezolvare din punct de vedere tehnic. Sa vedem daca se va putea inchiria de undeva nocturna.

Eu sunt realist, dar sper ca din primavara sa avem nocturna pe Areni. Sper sa putem incepe consolidarea stadionului si montarea unei nocturne.”


Intră acum și în grupul de