Volei. Divizia A2 : Infrunta liderul


Intră acum și în grupul de

Voleibalistii suceveni vor disputa sâmbata a III-a etapa din play-off. Jucatorii antrenati de Victor Pancu vor întâlni în sala din Complexul Sportiv “Unirea”, formatia CSU Galati. Fara niciun punct acumulat în primele doua meciuri din acest an, sucevenii pornesc cu sansa a doua în meciul cu liderului clasamentului.

Dupa ce în al doilea meci din play-off, CSMU LPS Suceava a pierdut fara drept de apel, scor 3-0 în fata formatiei AS Niro Bucuresti, sucevenii vor întâlni, pe teren propriu,  de la ora 13, formatia CSU Galati. Galatenii ocupa în momentul de fata primul loc în clasament, si în ultima etapa s-au impus în fata principalei contracandidate la promovare, Stiinta Bacau. Conform antrenorului sucevenilor, Victor Pancu, meciul în compania liderului din play-off-ul Diviziei A2-Est, reprezinta mai mult un prilej de a rula întreg lotul de jucatori. “Mai multi jucatori acuza unele probleme medicale, altii sunt raciti. Vor juca probabil toti însa nu la potential maxim. Orice meci e bine venit pentru tinerii mei jucatori” a declarat Pancu.

În momentul de fata sucevenii ocupa ultimul loc în clasament. Dupa meciul de sâmbata, jucatorii pregatiti de Victor Pancu vor întâlni pe 23 februarie, pe teren propriu, o alta echipa cu pretentii la promovare, Stiinta Bacau. 


Intră acum și în grupul de