La un pas de explozie dupa avarierea unei conducte de gaz metan in municipiul Falticeni


Intră acum și în grupul de

Un camion ce transporta busteni a avariat o conducta de gaz metan, joi dupa-amiaza în Falticeni, existând pericolul unei explozii iar 100 de case au ramas fara combustibilul necesar încalzirii si prepararii mâncarii. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Falticeni si Comandamentul Local pentru Situatii de Urgenta Falticeni au intervenit cu doua autospeciale, împreuna cu echipa E-On Gaz, pentru izolarea, balizarea, protejarea si întreruperea alimentarii unei conducte de gaz metan de joasa presiune, care alimenteaza circa 100 locuinte particulare.

Conducta de alimentare a fost avariata de un autocamion ce transporta busteni, si datorita pierderilor de gaz exista pericolul de explozie si incendiere a mai multor gospodarii din zona.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava prin actiunea echipelor sosite la fata locului s-a evitându-se un dezastru, ar locuintele au ramas nealimentate cu gaz, urmând ca în cursul zilei de vineri, echipele E-ON Gaz sa remedieze defectiunea.


Intră acum și în grupul de