Fotbal. Liga a III-a : Remiza intre „cetati”


Intră acum și în grupul de

Cetatea Tg. Neamt – Cetatea Suceava  3 – 3

În cel de-al patrulea meci de verificare disputat în aceasta iarna, Cetatea Suceava a remizat ieri, scor 3-3, pe terenul celor de la Cetatea Târgu Neamt.

Desi au abordat întâlnirea cu o asezare inedita, din care au lipsit piesele de baza ale echipei, sucevenii a luat repede pulsul întâlnirii, reusind deschiderea scorului în minutul 9, dupa ce Homneac a finalizat cu gol o actiune personala începuta la mijlocul terenului.

Trupa pregatita de Marian Pana avea sa-si majoreze avantajul dupa o jumatate de ora de joc prin Tomaz, atacantul brazilean trimitând în plasa o pasa în adâncime venita de la Caragea.

Repriza secunda a debutat sub aceiasi nota de dominare a oaspetilor, formatia suceveana reusind sa duca scorul la 3-0 printr-un sut din afara careului semnat de Jalba. Cu toate acestea, pe fondul greselilor portarului Constantin, proaspat intrat în joc, nemtenii au izbutit sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj, în urma unei triple înregistrata de Patrichi, în minutele 71, 74 si 90.

La finalul întâlnirii, antrenorul Marian Pana a pus semiesecul pe seama greselilor individuale comise de elevii sai, acuzând totodata starea precara a suprafetei de joc si maniera tendentioasa de arbitraj. „A fost o lipsa de respect din partea gazdelor faptul ca am jucat pe terenul II, cel de antrenament. Mai mult, organizatorii nu au asigurat o brigada de arbitri, meciul fiind condus de trei jucatori nemteni. Chiar si în aceste conditii, consider ca am practicat un joc bun, pe care l-am controlat în mare masura. Daca nu apareau acele gafe pe final, ne-am fi impus fara probleme”, a precizat seful bancii tehnice de pe Areni.

Formatia suceveana a testat pe parcursul amicalului de ieri doi mijlocasi veniti în probe in aceasta saptamâna: Otto Horvath (23 ani) si Paul Baias (19 ani).

Cetatea Suceava a început partida în urmatoarea formula: V. Gheorghe – Apetri, Bernard, Breniuc, Homneac – Stanescu, Horvath, Ailenei, Lupu – Caragea, Tomaz. Au mai intrat: Constantin, Ungureanu, Baias, Cojenel, Moldovan si Jalba.  


Intră acum și în grupul de