Bărbat din Moldovița prins la volan cu o alcoolemie uriașă, după ce a tamponat o mașină și și-a văzut mai departe de drum


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna suceveană Moldovița a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1,41 la mie, după ce a tamponat o mașină la Frumosu și și-a văzut mai departe de drum.

accident alcooltest

IPJ Suceava a fost sesizat, joi, în jurul orei 13.44,prin 112 despre faptul că, un conducător auto, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism pe raza comunei Frumosu, după care și-a continuat deplasarea spre comuna Vatra Moldoviței.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului, au identificat staționat pe strada Gura Dragoșei, la intersecția cu DJ 176, pe raza comunei Frumosu, autoturismul implicat în eveniment care prezenta mai multe avarii și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 43 de ani, din comuna Moldovița.

”Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată Poliția Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de