Fata presedintelui Basescu isi cauta sustinatori la Suceava


Intră acum și în grupul de

Fiica cea mica a presedintelui României, Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a declarat, duminica la Suceava, ca nu doreste sa candideze la aceasta functie pentru ca tatal sau a fost presedinte al PD, ci ca face acest lucru în calitate de membru de partid. Aceasta a tinut sa remarce, chiar de la începutul discursului tinut în fata a câtorva sute de membri ai OT-PD-L de la Suceava, ca întreaga competitie a capatat o nuanta personala la adresa sa si ca si-a dorit ca aceasta sa se desfasoare cu mai multa decenta. „Ne aflam astazi aici pentru a hotarî ce avem de facut. Din acest motiv am decis sa candidez pentru functia de secretar general, iar în cazul în care nu voi fi aleasa o sa ramân, cu siguranta, în interiorul partidului, pentru ca PD este partidul cu care am crescut. Nu am hotarât sa candidez la functia de secretar general pentru ca tatal meu a fost presedintele PD”, a explicat Elena Basescu.  

Aceasta a aratat ca, la fel ca orice membru de partid, are dreptul sa acceada la orice functie din partid printr-un vot direct. „În PD am început munca în organizatia de tineret înca de pe vremea când eram minora si lucram si lipeam afise”, a spus Elena Basescu. Aceasta a mai spus ca încurajeaza competitia si ca este fericita ca are doi contracandidati. „Mi-as fi dorit ca aceasta competitie sa se desfasoare cu mai multa decenta si sa nu ajunga în presa. Eu sunt o fire foarte puternica si sunt sigura ca aceasta competitie o sa ma caleasca”, a spus Elena Basescu.

Tânara fiica a presedintelui a adaugat ca alegerile care vor avea loc în 23 si 24 februarie pentru conducerea OT PDL reprezinta doar o etapa care mai este de parcurs pentru ca tinerii din PDL sa se apuce serios de treaba întrucât acest an „reprezinta un an electoral foarte greu”. „Noi avem datoria ca în 2008 si 2009 sa repetam performanta electorala din rândul tinerilor care a avut loc în 2004. Alaturi de Monica Iacob Ridzi, vom reusi cu siguranta pentru ca avem liderul care ne trebuie, avem entuziasmul necesar, avem toate argumentele si din aceste motive vom reusi. În cadrul acestei echipe sunt convinsa ca vom performa si voi performa. Vom fi coordonati coerent si eficient. Acestea sunt atributele pe care mi le asum în cadrul secretariatului general”, si-a încheiat discursul rostit pe nerasuflate, Elena Basescu. 


Intră acum și în grupul de