Cei 239 de candidați suceveni rămași în cursa pentru funcțiile de director sau director adjunct de școli urmează să susțină proba de interviu și cea de evaluare a CV-ului


Intră acum și în grupul de

Cei 239 de candidaţi care au promovat proba scrisă la Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct vor susţine următoarele două probe în patru centre desemnate de ISJ Suceava.

interviu angajare

ISJ Suceava a publicat graficul desfăşurării probelor de evaluare a Curriculumului vitae şi interviului, dar şi centrele desemnate pentru susţinerea acestor probe din cadrul Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava.

Astfel, cele două probe se vor desfăşura la Şcoala Gimnazială nr.1 Suceava pentru zonele 1 şi 2, la Colegiul Tehnic “Samoil Isopescu” Suceava pentru zonele 3, 4, 7 şi 8 la Colegiul Tehnic “Al.I.Cuza” Suceava pentru zonele 5,6,9 şi 10, iar la ISJ Suceava pentru zona 11.

Potrivit graficului, probele se susţin în perioada 18 octombrie- 26 octombrie 2016.

Candidaţii care vor participa la evaluarea Curriculumului vitae şi vor susţine un  interviu în faţa comisiei de concurs vor depune în momentul susţinerii probei de interviu un exemplar în format tipărit al ofertei manageriale şi al planului operaţional pentru un an, identic cu exemplarul depus la înscriere, Conform OMENCŞ nr. 5080/2016, a anunţat ISJ Suceava.

Afişarea rezultatelor este programată în data de 18 noiembrie 2016, iar contestaţiile pentru proba de interviu pot fi depuse în intervalul 21-23 noiembrie 2016.

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Conform Metodologiei pentru organizarea şi desfăşurarea Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, sunt declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.

Validarea în Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister este programată în data de 16 decembrie  2016.

.Reamintim că din totalul celor 280 de candidaţi suceveni înscrişi la acest concurs, 9 au absentat, 271 s-au prezentat la proba scrisă, iar dintre aceştia 239 au promovat proba scrisă şi 32 au fost respinşi.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de