Un bărbat din Dorna Arini a suferit arsuri la față în timp ce încerca să stingă incendiul din casă. Focul a izbucnit de la o țigară aprinsă uitată pe marginea patului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Dorna Arini a suferit arsuri de gradul I și II pe față când a încercat, duminică seara, să stingă un incendiu care a izbucnit în locuința sa.

pompieri-incendiu-capu-codrului-2

Potrivit ISU Suceava, pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, ardeau obiecte de mobilier din interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.

Incendiul a fost lichidat după o oră și jumătate, iar în flăcări au ars o canapea, un dulap, o masă, tablouri şi un covor.

Echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei, în încercarea de a stinge singur focul, înainte de sosirea salvatorilor. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Vatra Dornei, pentru tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de o ţigară uitată nestinsă pe marginea din lemn a patului.

Prin intervenția lor, pompierii l-au salvat pe proprietar, precum şi locuinţa acestuia.(N.B.)


Intră acum și în grupul de