Ambasadorul Chinei în România, Xu Feihong, va participa la constituirea surcursalei Suceava a Camerei de Comerț România-China


Intră acum și în grupul de

Ambasadorul Chinei în România, Xu Feihong, va participa, miercuri seara, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava la ședința de constituire a sucursalei Suceava a Camerei de Comerț Bilaterală România-China, a declarat, luni, organizatorul acestei sucursale, Dan Burgheaua.ambasadorul-chinei11

El a spus că ședința de constituire a sucursalei sucevene a Camerei de Comerț România-China se va desfășura la sediul CCI Suceava ca un semnal al cooperării dintre cele două structuri care au același scop.

Burgheaua a menționat că la ședința de constituire a sucursalei Camerei de Comerț România-China va participa și primarul Sucevei, Ion Lungu.

El a menționat că ambasadorul Chinei în România, Xu Feihong, va avea, joi, o întâlnire la Palatul Administrativ cu prefectul de Suceava Constantin Harasim și cu primarul Sucevei, Ion Lungu.

Pe parcursul vizitei, diplomatul chinez ar urma să viziteze și Cetatea de Scaun a Sucevei și este posibilă și o vizită la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de