Tiberius Brădățan: Am ajuns să dăm 225.000 de lei pentru o nocturnă pentru două ore pentru că în 12 ani nu s-a construit stadionul prezentat în fiecare campanie electorală


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD Suceava, Tiberius Brădățan, președinte executiv al organizației municipale PSD Suceava, a declarat, marți, într-o conferință de presă că nu s-a opus nici o secundă promovării sportului, a culturii sau a finanțării învățământului, dar a apreciat că finanțarea cu 225.000 de lei pentru o nocturnă la meciul Foresta- Steaua a fost o acțiune făcută peste noapte și că a ținut cont și de ceea ce a spus Dorin Goian care a explicat că pentru jucătorii suceveni ar fi fost mai bine dacă meciul se juca pe lumină naturală.

cusnir-bradatan-3

El a spus că la Baia Mare închirierea unei nocturne a costat cu 10.000 de euro mai puțin, dar că nu aceasta este problema, ci situația în care se află municipiul Suceava a cărui conducere nu a avut nici o viziune astfel că în 12 ani nu s-a construit un nou stadion, care era prezentat în fiecare campanie electorală și nici măcar nu s-a modernizat actualul stadion.

”Eu cred că s-a ajuns la ideea de nocturnă pentru ca după 12 ani de viziune managerială pentru Suceava nu s-a reușit un stadion nou și o instalație de nocturnă. Noi dăm 225.000 de lei pentru două ore de televizare. Nu ne opunem sportului, dar vreau o viziune de dezvoltare a sportului și ne pasă cum se cheltuie banul public”, a spus Brădățan.

El a mai declarat că a considerat că este mai bine să existe garanția că iarna aceasta sucevenii vor avea căldură și că unele cheltuieli care nu sunt obligatorii să fie restricționate.

Brădățan a mai spus că din suma de 1,3 milioane de lei pentru fotbal pentru tot anul, 2,5 miliarde de lei vechi sunt doar pentru două ore de meci.


Intră acum și în grupul de