Tiberius Brădățan: Am ajuns să dăm 225.000 de lei pentru o nocturnă pentru două ore pentru că în 12 ani nu s-a construit stadionul prezentat în fiecare campanie electorală

Consilierul local PSD Suceava, Tiberius Brădățan, președinte executiv al organizației municipale PSD Suceava, a declarat, marți, într-o conferință de presă că nu s-a opus nici o secundă promovării sportului, a culturii sau a finanțării învățământului, dar a apreciat că finanțarea cu 225.000 de lei pentru o nocturnă la meciul Foresta- Steaua a fost o acțiune făcută peste noapte și că a ținut cont și de ceea ce a spus Dorin Goian care a explicat că pentru jucătorii suceveni ar fi fost mai bine dacă meciul se juca pe lumină naturală.

cusnir-bradatan-3

El a spus că la Baia Mare închirierea unei nocturne a costat cu 10.000 de euro mai puțin, dar că nu aceasta este problema, ci situația în care se află municipiul Suceava a cărui conducere nu a avut nici o viziune astfel că în 12 ani nu s-a construit un nou stadion, care era prezentat în fiecare campanie electorală și nici măcar nu s-a modernizat actualul stadion.

”Eu cred că s-a ajuns la ideea de nocturnă pentru ca după 12 ani de viziune managerială pentru Suceava nu s-a reușit un stadion nou și o instalație de nocturnă. Noi dăm 225.000 de lei pentru două ore de televizare. Nu ne opunem sportului, dar vreau o viziune de dezvoltare a sportului și ne pasă cum se cheltuie banul public”, a spus Brădățan.

El a mai declarat că a considerat că este mai bine să existe garanția că iarna aceasta sucevenii vor avea căldură și că unele cheltuieli care nu sunt obligatorii să fie restricționate.

Brădățan a mai spus că din suma de 1,3 milioane de lei pentru fotbal pentru tot anul, 2,5 miliarde de lei vechi sunt doar pentru două ore de meci.