Artiștii Puya și Vescan vor face show la Balul Bobocilor de la Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de

Îndrăgiții artiști Puya și Vescan sunt invitați să concerteze vineri, 21 octombrie a.c., la Balul Bobocilor organizat de elevii Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava. Balul se va desfășura la Casa de Cultură din municipiu, începând cu ora 19.00.

puya-si-vescan
Sursa foto – radiozu.ro

“Pentru balul din acest an, elevii noștri au ales tema – Cu mască/fără mască. Fiecare dintre noi purtăm zilnic o mască, în funcție de starea pe care o avem, motiv pentru care ne-am propus să arătăm că aparențele înșeală”, a explicat pentru NewsBucovina.ro, prof. Camelia Bodnar, în calitate de organizator al evenimentului.

Potrivit sursei citate, în competiția pentru câștigarea titlului de Miss/Mister Boboc 2016, vor intra 20 de tineri frumoși, 10 fete și 10 băieți, care vor trece prin focul celor trei probe de concurs – ținuta de zi, talent, ținuta de seară.

Spectacolul va fi completat de ceilalți elevi ai liceului care au pregătit momente artistice de dans, interpretarea vocală și instrumentală, teatru ș.a. (Anamaria Străchinescu)

 


Intră acum și în grupul de