Tenis : Nastase a demisionat din cauza sotiei?!


Intră acum și în grupul de

Vine un moment în viata unui om când luarea unei decizii este necesara. Daca pe cele doua talere ale balantei sa afla însa sotia si munca, lucrurile devin de-a dreptul complicate. Ilie Nastase a ales cu inima, demisionând din functia de presedinte al Federatiei Române de Tenis dupa ce ar fi fost amenintat de nevasta cu divortul.

Potrivit saptamânalului Fanatik, totul ar fi început chiar în momentul în care Nasty a acceptat respectiva functie. Atunci, Amalia s-ar fi împotrivit. Fara rezultat însa, iubirea fostului tenismen pentru sportul alb si dorinta apriga de a oferi ceva înapoi fenomenului care l-a consacrat fiind mult prea mari. Odata cu trecerea lunilor însa, Nasty a început sa realizeze crunta realitate. Partida cu Franta – nu neaparat scorul, 0-5, cât întreg scandalul iscat – a reprezentat ultima picatura.

Vazând ca numele celui caruia i-a jurat iubire vesnica este terfelit fara niciun temei, Amalia a decis sa ia masuri. Mai exact, si-a somat sotul sa renunte la conducerea FRT. Initial, Ilie Nastase nu a vrut sa creada ca directorul executiv al forului pe care îl conducea, Dumitru Haradau, ar fi avut vreo implicare în întregul scandal, motiv pentru care a fost la ANS, unde a discutat cu Octavian Belu, cel care era mandatat sa îl convinga sa renunte la demisie. Acest lucru a înfuriat-o si mai mult pe Amalia, care a considerat ca Ilie prefera sa asculte de straini mai degraba decât de ea.

În acel moment, femeia nu a mai putut si a explodat. Într-un exces de furie, consoarta lui Nasty i-ar fi spus fostului tenismen: „Renunta la Federatie sau divortez! Iau copiii si plec!”. Ultimatumul avea sa functioneze, Nastase anuntându-si în secunda doi demisia din functia de presedinte al FRT.


Intră acum și în grupul de