Fotbal. Liga a III-a : Andries, ofertat de FC Barlad si CFR Pascani


Intră acum și în grupul de

Mijlocasul Lucian Andries se afla în aceste zile în cautarea unei echipe, dupa iminenta despartire de Cetatea Suceava. Printre cluburile interesate de serviciile fotbalistului în vârsta de 30 de ani se numara FC Bârlad si CFR Pascani, ambele componente ale Seriei I din Liga a III-a.

„ Dupa ce a picat varianta Juventus Falticeni, am purtat discutii preliminare atât cei de la CFR Pascani, cât si cu FC Bârlad, urmând sa iau o decizie asupra viitorului meu dupa despartirea oficiala de Cetatea”, a declarat mijlocasul sucevean.

Conform conducerii clubului de pe Areni, Andries urmeaza sa devina liber de contract în cursul acestei saptamâni, oficialii Cetatii renuntând la orice pretentii financiare din partea jucatorului. „Desi contractul meu cu Cetatea se întinde pâna în vara lui 2009, am ajuns la un acord cu presedintele Dumitru Moldovan, astfel încât, din returul campionatului, sa pot pleca la orice echipa”, a mentionat fotbalistul.

Lucian Andries a mai evoluat de-a lungul carierei la gruparile: Foresta Falticeni, FC Botosani, Dunarea Galati, Poiana Câmpina, Politehnica Iasi si Laminorul Roman.

În cele doua sezoane si jumatatea petrecute la Suceava, Andries a îmbracat tricoul „galben-albastrilor” în 66 de partide oficiale, reusind totodata sa marcheze 9 goluri. 


Intră acum și în grupul de