Fotbal : Recompensa : Goian va castiga mai multi bani!


Intră acum și în grupul de

Fudasul responsabil cu golurile la Steaua, Dorin Goian va fi rasplatit pentru ca nu s-a transferat în aceasta iarna în strainatate.

Gigi Becali a hotarât sa le mareasca salariile “decarului” Stelei Nicolae Dica, dar si fundasului Dorin Goian dupa ce acestia nu au mai plecat de la Steaua în aceasta iarna în ciuda ofertelor venite de la numeroase echipe.

Nicolae Dica, are în prezent un contract de 180.000 de dolari pe an, în timp ce salariul lui Dorin Goian este de 150.000 de dolari. Gigi Becali le-a promis jucatorilor ca în cazul în care vor ramâne în Ghencea le va mari salariile celor doi, care pot urca acum în topul celor mai bine platiti jucatori de la Steaua. Daca li se vor mari salariile, Dica va lua 230.000 de euro pe an la Steaua, în timp ce Goian va primi 200.000 de euro.

Dica si Goian se apropie de sudamericanii de la Steaua în topul salariilor din Ghencea. Mendoza si Zapata tin capul de afis alaturi de Radoi cu 300.000 de euro pe an, iar Dayro Moreno este la egalitate cu Banel Nicolita, ambii primind 250.000 pe an în Ghencea.


Intră acum și în grupul de