Alți 18 candidaţi suceveni la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct nu au promovat concursul. Aceștia nu au trecut de proba de evaluare a CV-ului


Intră acum și în grupul de

Un număr de 18 candidaţi, din totalul celor 113 programaţi să susţină, marţi şi miercuri, ultimele două probe ale concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, nu au promovat proba de evaluare a Curriculumului vitae, nereuşind să obţină punctajul minim de 35 de puncte, şi nu au mai putut susţine proba interviului.

ISJ Suceava

ISJ Suceava a publicat lista punctajelor obţinute de candidaţi în urma finalizării probelor de concurs programate pentru zilele de marţi şi miercuri, iar din totalul celor 62 de candidaţi programaţi să susţină, marţi, proba de evaluare a CV-ului şi interviul, 11 nu au obţinut punctajul minim de 35 de puncte pentru a putea participa la cea de a treia probă, un candidat a fost reprogramat, în timp ce din cei 51 de candidaţi programaţi să susţină, miercuri, cele două probe, trei au fost reprogramaţi, iar şapte nu au promovat prima probă.

Potrivit listei publicate de ISJ Suceava, în cursul zilei de marţi, cel mai mare punctaj l-a avut profesorul Marcel Porof, candidat pentru funcţia de director al Clubului Copiilor Fălticeni, care a obţinut în urma susţinerii celor trei probe 146,74 de puncte, urmat de profesorul Adrian-Nicolae Puiu, candidat pentru funcţia de director al Colegiului Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, cu 146,125 de puncte.

Cele mai mare punctaje ale candidaţilor ce au susţinut, miercuri, cele două probe au fost obţinute de profesoara Daniela Dungeanu, candidat la funcţia de director al Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava, cu 142,5 puncte şi de profesoara Florica Marcela Ţugui, candidat la funcţia de director al Şcolii Gimnaziale “Regina Elisabeta” Rădăuţi, cu 141,25 de puncte.

Potrivit graficului publicat de ISJ Suceava, ultimele două probe ale Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învătământ preuniversitar din judeţul Suceava se susţin în perioada 17 octombrie- 26 octombrie 2016.

Afişarea rezultatelor este programată în data de 18 noiembrie 2016, iar contestaţiile pentru proba de interviu pot fi depuse în intervalul 21-23 noiembrie 2016.

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Conform Metodologiei pentru organizarea şi desfăşurarea Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, sunt declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.

Validarea în Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister este programată în data de 16 decembrie  2016.

Reamintim că din totalul celor 280 de candidaţi suceveni înscrişi la acest concurs, 9 au absentat, 271 s-au prezentat la proba scrisă, iar dintre aceştia 239 au promovat proba scrisă şi 32 au fost respinşi.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de