Incendiu la un punct de transformare din Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii din Suceava au fost anuntati miercuri seara, la ora 21:40, ca pe strada Victorie din municipiul Suceava a izbucnit un incendiu. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale ale Detasamentului de pompieri Suceava, moment în care ardea la cablajul electric din cutia terminala a unui Punct de Transformare, apartinând de E-ON Moldova – Sucursala Suceava. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava exista pericolul ca incendiul sa se propage la întreaga instalatie din punctul de transformare.

La fata locului au ajuns si echipa de interventie a E-ON Moldova – Sucursala Suceava si un reprezentant al Consiliului Local pentru Situatii de Urgenta al Primariei Suceava. Incendiul a fost localizat si lichidat imediat, reusindu-se salvarea punctului de transformare cu aparatura aferenta în valoare de aproximativ 50.000 lei.

Primele cercetari efectuate la fata locului au scos în evidenta faptul ca incendiul a izbucnit datorita efectului termic al curentului electric în urma aprinderii materialului plastic ce învelea un cablu electric deteriorat.


Intră acum și în grupul de