Handbal : Luminita Hutupan crede ca Oltchim poate castiga Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

Luminita de la capatul tunelului devine din ce în ce mai mare. Sportul românesc este aproape de o mare performanta: câstigarea Ligii Campionilor. Un vis în care portarita Oltchimului si al Nationalei de handbal feminin a tarii noastre crede mai mult ca în orice.

Dupa un egal ghinionist la Nurnberg si o victorie clara cu Lada Togliatti, handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor juca duminica, la Gyor, contra vicecampioanei Ungariei si spera sa rezolve, în mare parte, problema accederii în faza semifinalelor. Luminita Hutupan Dinu, cea mai titrata handbalista din România, crede ca apararea va fi cheia meciului din Ungaria: „Daca ne vom apara bine si le vom bloca extremele si pe Gorbitz, atunci avem sanse mari sa obtinem un rezultat de egalitate si, de ce nu, chiar o victorie. Chiar daca ne întoarcem cu ambele puncte, nu cred ca suntem deja calificati, pentru ca surprizele pot aparea, în aceasta grupa, în special de la FC Nürnberg”, a declarat Hutupan.

Desemnata cea mai valoroasa handbalista din România în anul 2007, portarita crede ca Oltchim arata ca o echipa care se poate bate, cu sanse reale, pentru cucerirea trofeului pus în joc. „Am demonstrat de atâtea ori ca avem valoare. Am cucerit Cupa Cupelor si am învins echipe ca Viborg, Zvezda sau Lada. Putem câstiga Liga Campionilor, dar trebuie sa o luam treptat. Acum ne gândim la calificarea în semifinale si la meciul de la Gyor”, a conchis Hutupan.


Intră acum și în grupul de