Esti fan fotbal ? Esti fan CETATEA SUCEAVA ?


Intră acum și în grupul de

Concurs !!! 

“E momentul sa demonstrezi ca TU esti cel mai mare fan al CETATII SUCEAVA”

Spune parerea ta despre echipa locala de fotbal si însoteste-o de o fotografie care sa ne demonstreze ca esti un suporter înfocat, iar noi te vom premia.

Poti fi câstigatorul unuia din cele 5 fulare cu însemnele CETATII SUCEAVA, a unei mingi cu autografele jucatorilor sau a unui poster cu echipa favorita. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un mail în care sa îti demonstrezi atasamentul pentru CETATEA si poti fi unul dintre câstigatori.
Cele mai interesante opinii si cele mai frumoase fotografii vor aparea zilnic pe site-ul www.news-bucovina.ro.

REGULAMENT

– Perioada de desfasurare: 19 februarie 2008 – 5 martie 2008
– Daca vrei sa participi trebuie sa trimiti un mail la adresa [email protected], care sa contina: o fotografie cu tine care sa demonstreze ca esti suporter Cetatea, parerea ta despre echipa, numele si prenumele si un numar de telefon pentru a putea fi contactat în caz de câstig;
– Premiile puse în concurs sunt: premiul I – o minge cu autografele jucatorilor CETATII SUCEAVA, un fular cu însemenele echipei si un poster cu echipa, premiile 2-5 – un fular cu însemnele echipei si un poster cu echipa.
– în fiecare zi vor fi alese cele mai interesante opinii si cele mai frumoase fotografii si vor fi postate pe www.news-bucovina.ro
– câstigatorii vor fi desemnati prin  tragere la sorti dintre cei ale caror fotografii si opinii au fost postate pe site.

 CASTIGATORII CONCURSULUI SUNT :

 

Locul I    :  Jauca Alexandru Octavian

 

  Alexandru Octavian Jauca – un suporter patimas

Câstigatorul concursului “Finala fanilor” organizat de site-ul www.news-bucovina.ro este Alexandru Octavian Jauca din Suceava.

Elev la Colegiul Tehnic “Petru Musat”, acesta s-a dovedit a fi unul dintre adevaratii suporteri ai Cetatii Suceava. În vârsta de 18 ani, Alexandru Octavian Jauca este de trei ani membru în galeria suceveana dar spune ca a învatat drumul spre stadionul “Areni” înca de la vârsta de 12 ani. Din actuala echipa a Cetatii, Alexandru îl are ca jucator preferat pe goalkeeper-ul Andrei Rohetki.

În afara echipei antrenate de Marian Pana, câstigatorul concursului nostru simpatizeaza cu Dinamo Bucuresti dar daca Cetatea ar înfrunta “câinii rosii” el ar fi cu sufletul alaturi de echipa suceveana.

Din fotbalul international, Alexandru Octavian Jauca simpatizeaza cu Real Madrid. Cea mai mare dorinta a lui Alexandru este ca formatia suceveana sa ajunga în Liga I, lucru care crede el ca se va întâmpla peste doi ani.

Jauca Alexandru Octavian

Ma numesc Jauca Alexandru Octavian
De mic sunt in galerie ca un golan
Imi sustin echipa la bine si la rau
Deoarece Cetatea Suceava e in sufletul meu
Nu ratez niciun meci, mereu sunt activ
Chiar de ma cred unii ca gandesc negativ.

Oricat de tare as ragusi
Oricat de tare as ragusi
Eu din cantat nu m`as opri
Si voi canta toata viata
Si voi canta toata viata
Ca o iubesc pe Cetatea

                                               o o o o la la la la
                                                o o o o la la la la
                                                 o o o o la la la la
                                                  la la la la o o o o
                                                   la la la la o o o o
                                                    la la la la o o o o !

Ce-as putea spune despre Cetatea Suceava?Pentru inceput imi plac jucatorii care joaca din placere, nu pentru bani. Sunt multi jucatori care-si dau interesul pentru echipa, iar asta e de bine !
Am avut multe meciuri frumoase si spectaculoase, de exemplu` : Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-1 Foarte frumos meciul. Eu nu mai puteam vorbi la cat de bucuros eram ca am castigat. Am cantat non-stop !
Chit ca am retrogradat, da` spectacolul continua. Acasa am facut spectacol cu Leonard Pascani unde i`am batut cu 6-0 .
In deplasare la Ceahlaul 2, Cetatea a dat 7 goluri fara sa primeasca vreunu` !!
Partea cea mai frumoasa este ca nu avem nicio infrangere de cand am retrogradat, si datorita acestui fapt, eu zic ca vom trece si de liga a 2`a dupa ce promovam, Doamne ajuta !! Cetatea Suceava merita un loc in liga 1 !
Hai Cetatea Suceava !

 

 
Locul II   :  Mihai Boicu

Locul III : Varu Boby ” Fii cool ”

Locul IV  :  Marian Dragomir

Locul  V   : Fan Canada  ” Hai Suceava ”

 


Intră acum și în grupul de