O batrana din Gura Humorului si-a pierdut viata intr-un incendiu


Intră acum și în grupul de

O batrâna din Gura Humorului a decedat vineri dimineata, intoxicata cu fum, fiind gasita în pragul bucatariei de pompierii veniti sa stinga incendiul. Garda de Interventie Gura Humorului a intervenit vineri, la ora 03:30 cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu la o locuinta personala, apartinând Elenei C., în vârsta de 79 de ani, din localitatea Gura Humorului, str. Stefan cel Mare.

Potrivit ofiterului informare-relatii publice din cadrul ISU „Bucovina” Suceava, capitan Dan Baltaru, la sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta în interiorul bucatariei, unde ardea mobilierul, existând pericolul de extindere la o locuinta învecinata.

„Din nefericire, în eveniment si-a pierdut viata proprietara, Elena C., de 79 ani, femeia fiind gasita lânga usa, probabil în cautarea iesirii. Decesul a survenit în urma intoxicatiei cu fum”, precizeaza Dan Baltaru, care adauga faptul ca incendiul a fost lichidat în jumatate de ora, în limitele gasite.

În urma efectuarii cercetarii pentru stabilirea cauzei de incendiu s-a stabilit ca acesta a izbucnit datorita nesupravegherii sobei ce încalzea bucataria, jarul cazut aprinzând imediat materialele textile din apropiere.

Pagubele au fost estimate la aproximativ 1.000 lei (10 milioane de lei vechi), pompierii reusind sa salveze locuinta învecinata în valoare de cca.  300.000 lei.


Intră acum și în grupul de