A vrut sa-si faca dreptate cu toporul


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Dolhasca, cunoscut ca fiind un individ periculos, a vrut sa îsi faca dreptate cu toporul, dupa ce a fost înjurat de un consatean, dar a fost oprit la timp de jandarmi. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, jandarmii din cadrul unei patrule de ordine si siguranta publica au observat pe o strada din orasul Dolhasca un barbat care vocifera si agita amenintator deasupra capului un topor, iar dupa ce l-au deposedat de topor, l-au identificatm ca fiind R. Marius, de 26 ani, din localitate. Acesta le-a spus jandarmilor ca dorea sa rezolve un conflict cu o persoana care îi adresase injurii cu putin timp în urma.

„Membrii patrulei de jandarmi au efectuat verificari, în urma carora a rezultat faptul ca, în seara respectiva, dupa ce a consumat bauturi alcoolice la un bar din Dolhasca, R. Marius s-a deplasat spre domiciliu si le-a spus rudelor faptul ca un barbat din localitate l-a înjurat si amenintat. În continuare, a luat un topor din casa si a iesit în drum, precizând familiei ca îl va astepta si ca se va razbuna pe cel care l-a amenintat. S-a postat în mijlocul strazii, în imediata apropiere a unei biserici, si s-a manifestat prin injurii si gesturi violente cu toporul, comportamentul sau nelinistind si indignând vecinii. De fata la cele întâmplate au fost mai multe persoane, care au ezitat sa reactioneze fata de manifestarile necontrolate ale celui în cauza, acesta fiind cunoscut în zona drept un individ periculos, cu manifestari violente”, precizeaza Bogdan Cornaci.

Acestuia i s-au întocmit actele premergatoare pentru portul, fara drept, în locurile si împrejurarile în care putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor, a cutitului…, ori al altor asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, împungere sau lovire… si pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. 


Intră acum și în grupul de