Disparitiile de acasa, „un sport national” pentru o minora de 17 ani din Adancata


Intră acum și în grupul de

Adolescentele sucevene au devenit foarte sensibile la povetele parintesti, astfel ca a devenit aproape „un sport national” ca, dupa o discutie în contradictoriu cu rudele, solutia aleasa de acestea e fuga de acasa. Asa s-a întâmplat si în cazul unei tinere din comuna suceveana Adâncata, care dupa o discutie mai aprinsa cu tatal sau a plecat de acasa, aceasta nefiind prima disparitie a fetei. Potrivit IPJ Suceava, pe data de 20 februarie, Anton Violeta a sesizat faptul ca în data de 15 februarie, fiica ei – Anton Adriana-Loredana de 17 ani, domiciliata în comuna Adâncata, a plecat de la domiciliu în urma unei discutii contradictorii cu tatal si pâna în prezent nu a revenit.  

Din investigatiile efectuate a rezultat ca minora a mai plecat de la domiciliu, perioade în care a locuit în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

Semnalmente fetei sunt: înaltime 1,70 m, greutate cca. 60 kg., constitutie atletica, par vopsit negru – drept – tuns scurt, ochi albastri, ten deschis, fata ovala. Ca semn particular, pe mâna stânga are o cicatrice de circa 3 cm, provenita în urma unei arsuri.

Îmbracaminte: geaca de culoare alba, scurta pâna în talie, jeans de culoare albastru închis.

Persoanele care pot da relatii cu privire la minora în cauza, sunt rugate sa sune la nr. de telefon 0230/203.165, Apel gratuit 112 sau sa ia legatura cu cea mai apropiata unitate de politie.


Intră acum și în grupul de