Ion Lungu, acuzat ca a plecat la PDL cu baza de date si sondajele PNL


Intră acum și în grupul de

Acuzatii, tot mai multe si mai grave se abat asupra fostului presedinte al PNL Suceava, primarul Sucevei – Ion Lungu, din partea fostilor colegi, dupa ce a anuntat ca va candida din partea PDL. Dupa ce, la începutul saptamânii a fost combatut cu propriile declaratii de catre liberalii suceveni, acum presedintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, îl acuza pe Ion Lungu ca ar fi plecat cu baza de date a partidului si cu rezultatele sondajelor de opinie comandate si platite de PNL.

Tiberiu Prodan a declarat într-o conferinta de presa, ca evidenta informatizata a PNL Suceava a fost furnizata de Ion Lungu organizatiei PDL si ca toti candidatii eligibili ai PNL, potrivit sondajelor comandate de liberali, si pentru care s-a platit 810 milioane de lei vechi, au fost contactati de PDL si au primit oferte de a candida din partea acestui partid.  

Senatorul Prodan mai spune ca, dupa plecarea lui Ion Lungu a constatat ca si contul din banca al partidului este zero, ba mai mult PNL Suceava are de platit o factura de 27 de milioane de lei vechi.  

În schimb, presedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur neaga ca ar fi primit baza de date de la Ion Lungu, întrucât organizatia are propria baza si nu este interesata de cea a PNL si nici de sondajele acestuia.

În opinia lui Gheorghe Flutur, prin aceasta acuzatie, PNL Suceava încearca sa-si construiasca scuza pierderii alegerilor. 


Intră acum și în grupul de