Un singur candidat admis la concursul pentru funcția de manager al Centrului Cultural Bucovina, acesta fiind managerul interimar, Sorin Filip


Intră acum și în grupul de

Un singur candidat a fost admis la concursul organizat de Consiliul Județean Suceava pentru ocuparea funcției vacante de manager al Centrului Culural Bucovina, actualul manager interimar, Sorin Filip, fiind și singurul care a depus dosarul de candidatură.

sorin filip (1)

Astfel, pentru concursul de proiecte de management pentru funcția de manager al Centrului Cultural Bucovina va candida doar Sorin Filip.

Proiectul de management al lui Sorin Filip urmează să fie analizat până în data de 1 noiembrie, iar în perioada 7-9 noiembrie va fi programat interviul pentru susținerea proiectului de management.

Postul de manager al Centrului Cultural Bucovina a fost vacantat în luna iulie, după ce a fost instalată noua conducere a Consiliului Județean Suceava și după ce fostul șef, Viorel Varvaroi, a solicitat conducerii CJ Suceava să fie mutat pe un post de execuție din cadrul centrului.

În locul lui Varvaroi, a fost numit interimar intepretul de muzică popular Sorin Filip.

Sorin Filip a fost șef al Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu până în 2013.(N.B.)


Intră acum și în grupul de