Fotbal. Liga a III-a : A cazut si amicalul cu FC Botosani


Intră acum și în grupul de

Degringolada meciurilor amicale programate de Cetatea Suceava în aceasta iarna continua. Dupa partidele ratate cu FCM Bacau si Ceahlaul Piatra Neamt, oficialii de pe Areni au fost nevoiti sa renunte vineri si la confruntarea cu FC Botosani.

Desi în cursul zilei de joi, conducatorii celor doua cluburi au ajuns la un acord în privinta disputarii amicalului pe stadionul „Municipal” din Botosani, lucrurile au luat o întorsatura neasteptata vineri, când reprezentantii gazdelor au solicitat anularea întâlnirii din pricina suprafetelor de joc impracticabile existente în judetul vecin.  

Decizia gruparii botosanene a dat peste cap programul Cetatii, antrenorul Marian Pana fiind obligat sa recurga, pentru pregatirea de sâmbata, la un simplu antrenament pe terenul sintetic din cadrul Universitatii. „Din pacate pentru noi, lipsa terenurilor de joc, si implicit a partidelor de verificare, si-a pus amprenta asupra programului de pregatire din aceasta iarna. Sunt convins însa ca, odata cu debutul în meciurile oficiale, experienta jucatorilor si unitatea grupului vor compensa aceste carente”, a mentionat seful bancii tehnice sucevene, Marian Pana.

În prima etapa a returului, programata vineri, 29 februarie, Cetatea se va deplasa pe terenul „lanternei rosii” a clasamentului Seriei I, Leonard Pascani.  


Intră acum și în grupul de