Fotbal – Liga a III-a : Dicher rateaza startul returului


Intră acum și în grupul de

Cetatea nu va putea conta la startul returului pe serviciile lui Vasilica Dicher. Jucatorul acuza dureri la nervul sciatic si, conform medicului echipei, va lipsi de pe gazon pentru cel putin o saptamâna.

Desi risca sa rateze primul joc oficial al Cetatii, atacantul sucevenilor este optimist în privinta evolutiilor sale în partea secunda a sezonului. „Mi-am propus sa devin golgheterul seriei pâna la finalul campionatului, acesta fiind un pariu personal”, a declarat Dicher.

Fotbalistul Cetatii a mentionat si despre concurenta existenta în compartimentul ofensiv, gruparea de pe Areni având în lot nu mai putin de 8 atacanti. „Nu ma deranjeaza concurenta din atac. Important este sa evolueze cel mai bun unsprezece si astfel sa reusim promovarea. Achizitiile din iarna nu au facut altceva decât sa ne întareasca lotul”, a completat fotbalistul.

Cu 8 goluri înscrise în prima parte a campionatului, Vasilica Dicher se afla în acest moment pe locul secund în topul marcatorilor formatiei sucevene, la un gol distanta de mijlocasul Ionel Celpan. 


Intră acum și în grupul de