Un polițist de proximitate din Câmpulung Moldovenesc a găsit o borsetă cu bani și bunuri de 1000 de euro și a predat-o proprietarului


Intră acum și în grupul de

Un poliţist de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a adus bucurie în casa unui concetăţean atât în calitate de poliţist dar şi ca om, înmânându-i o borsetă pierdută în seara anterioară, în care avea bani şi alte bunuri în valoare de cca. 1000 Euro, a anunțat Poliția Județeană Suceava.

foto-2

Astfel, vineri dimineața la ora 07.50, agent şef adjunct de poliţie Tudurean Ilie, din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Biroul Poliţiei de Ordine Publică, Compartiment Proximitate în timp ce se mergea de la domiciliu spre  sediul poliţiei municipiului pentru a intra în serviciu , pe trotuarul din faţa unui bloc de pe strada Calea Bucovinei ,  a găsit o borsetă de culoare neagră în care se aflau următoarele bunuri şi valori. ]n borseta respectivă era o sumă de bani de peste 2000 lei, mai multe carduri bancare, stick-uri de memorie şi documente şi un telefon mobil în valoare de cca. 2000 lei.

Nu a fost greu pentru poliţist să identifice persoana căreia îi aparţineau bunurile, stabilindu-se că acestea fuseseră pierdute cu o seară înainte de un bărbat de 56 de ani din Câmpulung Moldovenesc în imprejurări necunoscute în timp ce se deplasa spre domiciliu. Bărbatul a fost contactat şi s-a prezentat la sediul poliţiei constatând că  nu îi lipsesc sume de bani sau bunuri. De asemenea s-a stabilit că acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

foto-1

S-a procedat la predarea pe bază de proces-verbal către  bărbatul de 56 de ani a borsetei în cauză, conţinând toate bunuri şi valorile descrise mai sus.(N.B.)


Intră acum și în grupul de