Vatavu, in topul voturilor la functia de vicepresedinte al organizatiei de tineret a PD-L


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizatiei judetene Suceava a PD-L, Marius Vatavu a reusit sa obtina cele mai multe voturi la alegerile din cadrul organizatiei de tineret, care au avut loc la Bucuresti, la finele saptamânii trecute si sa devina vicepresedinte la nivel national. Marius Vatavu a reusit sa atraga un numar de 383 de voturi, cele mai multe pentru functia de vicepresedinte, în conditiile în care au fost 10 posturi scoase la bataie. Celelalte fotolii de vicepresedinti ai OT-PD-L au fost ocupate de Aurelian Chiriac (339 de voturi), Daniel Cristian Florian (348 de voturi), Dan Constantin Neagu (351 de voturi), Florentin Adrian Oprica (349 de voturi), Cristian Darius Pintilie (353 de voturi), Dorin Sava (354 de voturi), Razvan Stan (336 de voturi), Stefan Bucur Stoica (345 de voturi) si Bogdana Titei (336 de voturi).  

Cum era de asteptat, fata cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena a fost aleasa în functia de secretar general al OT-PD-L, cu 377 de voturi, în timp ce contracandidatii sai au obtinut doar 6 voturi, respectiv – Bogdan Boza 2 voturi, iar Cosmin Calin Petrut  doar 4 voturi.

Votul de la finele saptamânii trecute a consfintit o prima victorie a parlamentarului european Monica Iacob Ridzi în organizatia de tineret, aceasta neavând nici un contra-candidat.

La Congresul tinerilor democrat-liberali au fost prezenti 774 de delegati.


Intră acum și în grupul de