Ţigări ascunse în cutii de prăjituri şi într-un borcan cu pulbere de cacao, depistate de poliţiştii de frontieră în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean ucrainean a fost amendat cu 5000 de lei după ce în bagajul său au fost depistate de poliţiştii de frontieră din PTF Siret 70 de pachete de ţigări ce erau ascunse în cutii de prăjituri şi într-un borcan cu pulbere de cacao.

tigari-in-cutii-de-prajituri-1

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 38 de ani, s-a prezentat, duminică dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, călătorind pe jos, şi întrucât existau suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei și bagajelor.

În timpul controlului au fost descoperite 70 de pachete de ţigări ce erau ascunse în cutii de prăjituri şi într-un borcan cu pulbere de cacao.

tigari-borcan-cacao

Cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. (Liliana Bujdei)

tigari

 


Intră acum și în grupul de