Acasă Actualitate Incendiu la depozitul de animale dintr-o gospodărie din Poiana Micului. Opt tone...

Incendiu la depozitul de animale dintr-o gospodărie din Poiana Micului. Opt tone de fân s-au făcut scrum


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit de la un cablu defect sau neizolat corespunzător a cuprins luni seară un adăpost de animale dintr-o gospodărie din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt adj. Alin Găleată, pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Brăieşti, cu patru autospeciale.



”La sosirea echipajelor, ardea adăpostul de animale şi exista pericolul de propagare la casa de locuit, la anexe şi la o gospodărie învecinată”, a arătat Găleată, precizând că incendiul, anunțat prin 112 la ora 18:34, a fost lichidat la ora 21:00.

pompieri incendiu Mironu (5)
Foto: Arhivă

În incendiu au ars adăpostul de animale pe 70 de metri pătraţi, circa 8 tone de fân şi un metru cub lemn de foc. S-au degradat aproximativ 10 metri pătraţi din tabla de pe acoperişul anexei.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu defect sau neizolat corespunzător”, a mai declarat Găleată, menționând că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa şi anexele proprietarei, precum şi gospodăria învecinată. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version