Acrosat de un autobuz, a intrat intr-un copac


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Brodina a fost internat în spital în stare grava, dupa ce masina în care era pasager s-a izbit de un copac. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 07.35, în afara comunei Granicesti pe DN 2, C. PETRICA, de 28 ani din comuna Brodina, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Renault 18, a efectuat depasirea unui autobuz marca Roman condus regulamentar de G. GHEORGHE, iar pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism care circula regulamentar din fata, la revenirea pe banda de mers a acrosat autobuzul, dupa care a parasit carosabilul, intrând intr-un copac de pe marginea acostamentului.

H. PETRU, în vârsta de 44 de ani, din comuna Brodina, pasager pe scaunul din dreapta-fata în autoturism, a fost ranit grav si a fost transportat la spital, soferul fiind de asemenea ranit.

Ambilor conducatori auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducatorul si pasagerul autoturismului purtau centura de siguranta.


Intră acum și în grupul de