Acasă Actualitate Tenis : Nastase ar putea reveni asupra deciziei de a renunta la...

Tenis : Nastase ar putea reveni asupra deciziei de a renunta la sefia FRT


Intră acum și în grupul de

Marti a avut loc audierea în Comisia de sport din Senat a fostului presedinte al Federatiei Române de Tenis, Ilie Nastase, iar acesta a declarat la final ca o sa se mai gândeasca daca revine asupra demisiei din functie. Nastase a fost „înmuiat” de faptul ca pentru prima oara a fost ascultat de senatori – care au aflat astfel „despre problemele care sunt si despre ce vreau sa fac în România, respectiv Academia de tenis, unde de noua ani de zile m-am chinuit si nimeni nu m-a bagat în seama” – si spune ca nu doreste sa lase tenisul „dupa 11 ani asa, sa se piarda”, urmând sa ajute „din umbra”.

„O sa ma gândesc asupra demisiei. Bineînteles ca nu o sa las tenisul dupa 11 ani asa, sa se piarda. Mai am timp sa ma gândesc dar, oricum, din umbra o sa ajut”, a spus Ilie Nastase, care le-a declarat membrilor Comisiei de sport din Senat ca demisia sa a venit ca urmare a informatiilor aparute în presa cu privire la implicarea sa în gestionarea fondurilor Federatiei pentru organizarea Cupei Davis de la Sibiu. „Eu sunt cel mai mare cersetor din lume. Eu ma duc la toata lumea si cer bani. Am adus doua milioane de euro si nimeni nu mi-a multumit pentru acesti bani. Cum puteam sa iau eu bani de la Federatie si sa îi si cheltuiesc”, le-a spus Nastase senatorilor.



Sotia fostului tenisman, Amalia Nastase, a declarat, la rândul ei, la finalul audierilor din cadrul Senatului, ca revenirea asupra deciziei de demisie este „problema” lui Ilie Nastase. „Este problema lui, decizia lui. Problema mea este imaginea lui Ilie, si o sa încerc sa aiba o imagine cât mai buna. O sa încerc sa îl fac mai putin hot, mai putin cersetor, mai putin ceea ce este numit în presa”, a spus Amalia, criticând informatiile aparute în presa potrivit carora Nicolae Ceausescu „i-a dat lui Ilie Nastase o casa, sau ca acesta cerseste terenuri la stat, ca nu îi mai ajunge”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version