Fotbal : Burdujan a fost trimis la Rapid II


Intră acum și în grupul de

Atacantul Rapidului, Lucian Burdujan, a fost amendat marti de catre tehnicianul Mircea Rednic din cauza declaratiilor facute în presa la adresa sa. Fotbalistul va rata întâlnirea cu Unirea Urziceni din sferturile Cupei României, nefiind inclus în lotul giulestean.

„Mircea Rednic a decis sa ma amendeze pentru acele declaratii. Oricum, amenda este destul de mare si nu cred ca e asa corecta. Mai mult, Rednic m-a lasat în afara lotului pentru meciul cu Unirea Urziceni. Eu cred ca orice om are dreptul la opinie. Am spus conducerii de mai multe ori ca vreau sa plec, dar nu sunt lasat sa ma transfer. Prefera sa ma tina asa”, a declarat Burdujan.  
Decizia lui Mircea Rednic a survenit dupa ce atacantul „alb-visiniilor” a dat un interviu în care preciza: „Eu m-am pregatit ca prostul atâtea saptamâni la rând, am stat prin cantonamente si nu merit sa joc un minut, iar altul, care abia a venit de o zi, intra pe teren din minutul 30. Rednic îi baga pe strainii lui pentru ca îsi ia comisioane. Daca i-a adus, trebuie sa-i bage, pentru ca probabil are de luat bani. Asa nu se mai poate”.  
Lucian Burdujan nu a evoluat niciun minut în partida Rapid-Universitatea Cluj, scor 1-2, din etapa a 20-a a Ligii I si a fost nemultumit de faptul ca noul venit, Joao Paulo, a intrat în teren din minutul 40 al întâlnirii. El este al doilea jucator care vorbeste despre „comisioanele” lui Rednic, dupa ce Maldarasanu a lansat acuzatii de acest gen în momentul în care a fost îndepartat de la Rapid.

Viitorul lui Burdujan pare asigurat, o noua echipa fiind interesata de serviciile sale. Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a precizat ca i-a gasit o noua grupare atacantului, declarând totodata ca regreta despartirea de tânarul jucator: „Cine mai poate sa-l înteleaga pe Burdujan? A primit oferta noastra de marire a contractului, de la 50.000 de dolari la 120.000 euro pe an, si a refuzat! De ce? Numai el poate spune. A venit acum sa-mi ceara sa-i gasim echipa. I-am raspuns ca e deja gasita: Rapid II !”.


Intră acum și în grupul de