Incendiu puternic la Vatra Dornei: O hală de debitat cherestea din Argestru cuprinsă de flăcări


Intră acum și în grupul de

UPDATE

În urma verificărilor s-a stabilit că incendiul a fost produs de un scurt-circuit electric.

Pagubele în cazul acestui incendiu se ridică la circa 100.000 de lei potrivit estimărilor proprietarului.

Pompierii militari din Vatra Dornei au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui puternic incendiu care s-a produs din cauze ce urmează să fie stabilite, la o hală de debitat cherestea din Argestru.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

 

Astfel, potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au fost anunțați la ora 2:51 despre producerea unui incendiu la o hală de debitat cherestea de pe str. Argestru din Vatra Dornei și au intervenit cu două autospeciale pentru.

Incendiul a fost observat şi anunţat cu mare întârziere, astfel încât, la sosirea echipajelor, construcţia (pe structură metalică, cu pereţi din lemn şi învelitoare din tablă) era cuprinsă în totalitate de flăcări, fără să existe pericol de propagare.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:42 şi au ars hala pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi circa 6 metri cubi de cherestea. De asemenea, s-au degradat aproximativ 300 de metri pătraţi de învelitoare din tablă şi utilajele din interior (două banzicuri, un compresor, o multilamă, un transportor, un circular, un transformator sudură, un prizmuitor, tabloul electric general şi altele).

Nu s-au înregsitrat victime, iar pompierii au salvat o autoutilitară, menționează ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.


Intră acum și în grupul de