Noul subprefect de Suceava, Ionuț Crețuleac, a fost învestit în funcție


Intră acum și în grupul de

Noul subprefect al Sucevei, Ionut Cretuleac, va depune juramantul incepand cu ora 10, in sala Bucovina a Palatului Administrativ.

La investitura participa prefectul Constantin Harasim si vicepresedintele CJ, Viorel Seredenciuc.

Harasim citeste HG-ul de numire in functie a lui Ionut Cretuleac.

ionut-cretuleac-depunere-juramant-subprefect

 

Ionut Cretuleac a depus juramantul de investitura in functia de subprefect al judetului Suceava.

colegiu-prefectural-2

 

LIVE TEXT:

Constantin Harasim, prefectul judetului Suceava:

 

”Va felicit si sper sa avem o colaborare reusita. Ii multumesc lui Atanasa Nistor pentru colaborarea pe care am avut-o.

Domnul Cretuleac a mai fost subprefect si ma bucur ca a fost selectat pentru acest post. E unul greu. Ii voi propune aceleasi sarcini pe care le avea dl Nistor.

cretuleac-harasim

Cred ca maine vom cunoaste firma care va tipari buletinele de vot. Suntem in grafic si cu preluarea hartiei.”

Viorel Seredenciuc, vicepresedinte CJ Suceava:

”Ii multumesc dlui Nistor pentru colaborare. Am avut multe activitati cu institutia prefectului. Au fost calamitati si am facut pregatiri pentru iarna.

Domnul Cretuleac va veni cu un suflu tanar si sunt convins ca vom colabora la fel de bine si pe viitor.”

Ionuț Cretuleac:

colegiu-prefectural-5

 

”Incepem din mers si va asigur ca imi voi duce mandatul cu demnitate si profesionalism. Ne asteapta o perioada mai aglomerata, dar cred ca cu calm si incredere le vom duce la bun sfarsit. E o schimbare de generatie si un suflu nou si un pic stacheta ridicata la nivel de administratie e un lucru bun.”

Constantin Harasim:

”Exista o poluare sonora la nivelul Sucevei cu sirenele de la ambulante, pompieri sau politie, dar si la 3, 4 dimineata sunt sirene si zgomot. Nu spun sa nu respectam legea, dar sa preintampinam un abuz. Va fi o preocupare a noastra pe viitor.

Am avut o solicitare de la presedintele CJ Suceava cu lemnul de foc. E normal sa facem o analiza. Avem acceasi cantitate ca si anul trecut. Nu stim cum va fi iarna, dar am discutat cu cei de la Directia Silvica sa aiba in calcul acest lucru. Si din partea autoritatilor locale e o problema cu pretul la care ajunge lemnul.

Doresc ca de Ziua Bucovinei sa se afiseze la sediile institutiilor orele de audiente cu noua conducere.

Ne dorim drapele in regula si sa nu fie decolorate sau degradate. Am fost la ocol la Rasca si la intrare in Bogdanesti, pe o poarta mare, erau doua steaguri cu galben si albastru, dar fara rosu. Credeam ca intru in Ucraina si nu stiam eu?

Am o situatie cu o femeie din Dorna Arini care ramane nedespagubita pentru ca o institutie nu a avut masina, iar o alta nu a vrut sa mearga deloc.

As mai spune ca incercam si deja am transmis la Silvic sa identifice masa, terenurile din fond forestier ce se pot retroceda. Stam prost la capitolul asta.

Vreau ca subprefectul sa fie barbat adevarat aici in Institutia Prefectului, in sensul in care ne dorim masuri ferme si duse la implinire.”

colegiu-prefectural-7

 

Săptămâna trecută Guvernul a decis înlocuirea subprefectului județului Suceava, Atanasă Nistor.

În locul lui Nistor, Guvernul a decis numirea în funcția de subprefect a lui Radu Ionuț Crețuleac.

Ionuț Crețuleac a mai fost subprefect al județului Suceava în guvernul Emil Boc.

Atanasă Nistor a preluat funcția de subprefect al județului Suceava în martie 2014, fiind numit în locul lui Constantin Harasim.

În martie 2015, Constantin Harasim preia din nou funcția de subprefect în locul lui Atanasă Nistor, dar doar pentru o săptămână, fiind numit prefect de Suceava în locul lui Florin Sinescu, iar Nistor repus în funcția de subprefect.


Intră acum și în grupul de