Fotbal : Mircea Rednic il da in judecata pe Burdujan


Intră acum și în grupul de

Conflictul dintre Mircea Rednic si Lucian Burdujan continua. Dupa ce marti l-a amendat pe atacant si l-a trimis sa se pregateasca cu Rapid II, tehnicianul giulestean a anuntat ca este decis sa-si poarte micul razboi în instanta. „Avocatul meu îl da deja în judecata”, a declarat Rednic, dupa ce jucatorul giulestean l-a acuzat ca ia comisioane de la jucatorii straini pe care îi aduce la echipa.

Lucian Burdujan nu a evoluat niciun minut în întâlnirea Rapid – Universitatea Cluj, scor 1-2, din etapa a 20-a a Ligii I, si si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca noul venit, Joao Paulo, a jucat înca din minutul 40 al întâlnirii. „Nu este posibil asa ceva. Eu m-am pregatit ca prostul!”, a exclamat giulesteanul, care devine al doilea jucator, dupa Maldarasanu, care îl acuza pe Rednic ca ia comisioane.

„Puriul” n-a mai rezistat însa de aceasta data si a recurs la masuri legale. „Am sperat ca declaratiile lui sa nu fie adevarate, dar el însusi mi le-a confirmat. Nu este adevarat ca vestiarul e împotriva mea, eu nu am probleme cu jucatorii”, a declarat Rednic, marti seara.

În urma acestui conflict, fotbalistul nu a fost inclus în lotul echipei pentru meciul cu Unirea Urziceni, din Cupa României, si a fost anuntat de Constantin Zotta ca i s-a gasit alta echipa, Rapid II. Burdujan nu îsi face însa probleme si a declarat ironic ca poate promoveaza cu echipa a doua. „Ma voi pregati cu Rapid II, alaturi de Buga si Romeo Stancu. Eu am cerut sa fiu lasat sa plec, sa mi se dea o hârtie, dar au zis ca au nevoie de mine. Unde?! Habar nu am. Poate se vrea promovarea echipei a doua si eu nu stiu”, a spus Burdujan.


Intră acum și în grupul de