Fotbal : Boloni il vrea pe Dica la Al Jazeera

Conflictul dintre Gigi Becali si Nicolae Dica pare sa fi fost aplanat, dupa ce patronul Stelei nu s-a aratat deranjat de declaratiile facute de jucator. Dica l-a criticat pe latifundiar pentru ca destabilizeaza atmosfera de la echipa si a anuntat ca ar fi dispus sa plece de la Steaua, daca asta se doreste.

Gigi Becali însa nici nu vrea sa auda de o despartire de starul echipei sale, despre care a spus ca „nu a fost obraznic cu nimic, si-a spus opinia lui, iar eu pe a mea”. Acuzat de fotbalist ca îl cearta când greseste si ca nu îi zice nimic când face ceva bine, Becali a explicat ca zilele trecute i-a marit contractul decarului cu 40% si ca acesta este modul în care i-a multumit el lui Dica. „Meritele la victorie le-a primit, eu nu polemizez pe seama a ceea ce se întâmpla în familia mea, Steaua”, a încheiat Becali.

Totusi, zvonul conflictului din Ghencea a calatorit rapid, chiar si înspre meleaguri arabe, unde Al Jazeera a anuntat ca este interesata de un posibil transfer. Gruparea din Emiratele Arabe Unite, antrenata de fostul selectioner Ladislau Bölöni, ar dori sa-l achizitioneze pe jucator si este dispusa sa ofere pretul cerut de oficialii stelisti – 5 milioane de euro.

Bölöni mai are contract pâna în vara cu Al Jazeera, dar doreste sa îsi prelungeasca pe o perioada de înca un an întelegerea. În acest moment, echipa se afla pe locul trei în campionat. La aceeasi formatie evolueaza si fostul capitan al lui FC Barcelona, Philip Cocu.