Fotbal : Boloni il vrea pe Dica la Al Jazeera


Intră acum și în grupul de

Conflictul dintre Gigi Becali si Nicolae Dica pare sa fi fost aplanat, dupa ce patronul Stelei nu s-a aratat deranjat de declaratiile facute de jucator. Dica l-a criticat pe latifundiar pentru ca destabilizeaza atmosfera de la echipa si a anuntat ca ar fi dispus sa plece de la Steaua, daca asta se doreste.

Gigi Becali însa nici nu vrea sa auda de o despartire de starul echipei sale, despre care a spus ca „nu a fost obraznic cu nimic, si-a spus opinia lui, iar eu pe a mea”. Acuzat de fotbalist ca îl cearta când greseste si ca nu îi zice nimic când face ceva bine, Becali a explicat ca zilele trecute i-a marit contractul decarului cu 40% si ca acesta este modul în care i-a multumit el lui Dica. „Meritele la victorie le-a primit, eu nu polemizez pe seama a ceea ce se întâmpla în familia mea, Steaua”, a încheiat Becali.

Totusi, zvonul conflictului din Ghencea a calatorit rapid, chiar si înspre meleaguri arabe, unde Al Jazeera a anuntat ca este interesata de un posibil transfer. Gruparea din Emiratele Arabe Unite, antrenata de fostul selectioner Ladislau Bölöni, ar dori sa-l achizitioneze pe jucator si este dispusa sa ofere pretul cerut de oficialii stelisti – 5 milioane de euro.

Bölöni mai are contract pâna în vara cu Al Jazeera, dar doreste sa îsi prelungeasca pe o perioada de înca un an întelegerea. În acest moment, echipa se afla pe locul trei în campionat. La aceeasi formatie evolueaza si fostul capitan al lui FC Barcelona, Philip Cocu.


Intră acum și în grupul de