Fotbal. Liga a III-a : Cetatea, in stand-by


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava ar putea câstiga la „masa verde”, partida din prima etapa a returului cu Leonard Pascani, programata joi, cu începere de la ora 15.30, pe stadionul „Tepro” din Iasi. Aflata pe ultimul loc în clasament, formatia pascaneana se afla într-o grava criza financiara, nereusind sa se înscrie pâna în acest moment în campionat.

În ciuda zvonurilor venite din tabara adversa, oficialii de pe Areni sunt prevazatori si asteapta o confirmare oficiala din partea FRF în legatura cu situatia întâlnirii de mâine. „Conform regulamentului, echipa adversa se poate înscrie în competitie, cu 24 de ore înainte de startul partidei. Daca nu vom primi o înstiintare oficiala din partea Federatiei, noi suntem pregatiti sa facem deplasarea. Mai mult, cred ca ne-ar avantaja sa câstigam pe teren cele trei puncte puse în joc, pentru a vedea clar la ce nivel ne aflam în raport cu obiectivele propuse”, a declarat presedintele clubului de pe Areni, Dumitru Moldovan.

De altfel, Leonard Pascani – Cetatea Suceava este singurul joc al rundei inaugurale, care nu dispune în acest moment de o brigada de arbitri delegata de Comisia Centrala a Arbitrilor. 


Intră acum și în grupul de