Concursul pentru ocuparea funcţiilor de medic şef în secţiile SJU Suceava va fi organizat în luna decembrie. În această perioada are loc înscrierea candidaţilor


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Râmbu, a declarat, luni, că examenul pentru ocuparea funcţiilor de medic şef, farmacist şef şi de coordonatori ai unor laboratoare şi compartimente din cadrul spitalului se va desfăşura în cursul lunii decembrie.

rambu-1

El a spus că anunţul privind organizarea concursului a fost deja publicat, iar în termen de 15 zile de la apariţia acestuia este prevăzută depunerea dosarelor de către candidaţii pentru funcţiile vacante.

Râmbu a precizat că urmează să fie luată o decizie privind componenţa comisiei de concurs şi a datei desfăşurării concursului.

El a mai spus că acest concurs va fi organizat în luna decembrie, astfel încât la începutul lunii ianuarie candidaţii care au promovat examenul să aibă semnate contractele de administrare cu managerul spitalului.

Râmbu a menţionat că posturile vacante de medici şefi de secţie sunt în 21 de secţii şi în laboratoarele de imagistică medicală şi de anatomie patologică, precum şi la farmacia spitalului.

Managerul SJU Suceava a arătat  că postul de medic şef de secţie de la Secţia de Cardiologie a fost ocupat deja prin concurs, în prima jumătate a acestui an,  de către medicul Titel Cojocaru, iar cel de la Secţia de Psihiatrie de medicul Irina Bălăuţă, durata contractului de administrare fiind de trei ani.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de