Fotbal. Liga a III-a : Asaltati de “pinguini”


Intră acum și în grupul de

FC Willy 2001 Bacau – CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc, vineri, ora 15.30

Dupa iarna în care au înghetat pâna si conturile clubului, iar conducerea s-a jucat cu fotbalistii de-a „uite banii, nu-s banii”, CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc va evolua si în returul campionatului Ligii a III-a.

Promisiunile primarului Constantin Gabriel Serban de a rezolva situatia clubului au ramas la stadiul de promisiuni, motiv pentru care, de la echipa au plecat mai multi jucatori, iar prezenta în retur a fost incerta o lunga perioada de timp. Mai mult, câmpulungenii vor fi condusi si în partea a doua a campionatului de doi jucatori, Cristian Popescu si Dan Mândrila. Noutatile din tabara Raraului sunt Vizitiu  de la Dorna Vatra Dornei, Ionita si Piticari reveniti la echipa de la CS Gura Humorului.

Aflati pe un îngrijorator loc 15, câmpulungenii au sanse mici de a produce surpriza la Bacau, în fata celor de la FC Willy. „Pinguinii”, asa cum sunt poreclite gazdele meciului de azi, au un lot solid si experimentat, ei ocupând, dupa prima jumatate a campionatului, locul 7, cu 28 de puncte, cu 13 mai multe decât cele adunate de CSM Raraul. Pe teren propriu, bacauanii au înregistrat în tur sapte victorii si doar doua înfrângeri, neavând niciun rezultat de egalitate.

În meciul tur, disputat la Câmpulung Moldovenesc, CSM Raraul si Willy Bacau au remizat, scor 1-1.

Meciul va începe la ora 15.30 si va fi condus la centru de Aron Nemes din Sf. Gheorghe, asistat la cele doua tuse de Robert Nutu si Adrian Nita, ambii din Ploiesti. 


Intră acum și în grupul de